Ons Verhaal

 Van loungesets verkopen vanaf je zolderkamer tot innoverend bedrijf.

Loungesetland is in 2019 opgericht door de drie vrienden Niek, Frank en Daan. Begin 2019 besloten we 5 loungesets in te kopen en deze probeerden we te verkopen via Facebook. Binnen een mum van tijd verkochten we alle vijf loungesets.

Door de positieve reacties om ons heen kwam het besef om het serieuzer te gaan aanpakken. Inmiddels bestaat Loungesetland nu meer dan drie jaar en blijft het maar groeien. 

Wij zijn Loungesetland 

Bij Loungesetland kunt u terecht voor uw ultieme buitenervaring. Ons assortiment bestaat uit loungesets, tuinsets, terrasverwamers, parasols en allerlei accessoires, kortom hetgeen wat u nodig heeft om een ideale en fijne plek in uw tuin te creëren. Wij helpen u graag op locatie om uw ideale loungehoek samen te stellen.
 

Alle tuinartikelen aan huis geleverd

Het vervoer van tuinmeubelen is niet voor iedereen even gemakkelijk te regelen. Hierdoor ontzorgen wij u graag, onze bezorgers brengen het set netjes in uw tuin zodat u zo snel mogelijk van uw aankoop kan genieten

Genieten in de Tuin 

Onze missie als Loungesetland is om iedereen te laten genieten van het buitenleven. Dit willen wij bewerkstelligen door het leveren van kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen tegen een faire prijs. Echter willen wij dat iedereen in de keten een faire prijs krijgt dus ook de mensen die in de fabrieken werken.
 

Webwinkelkeurmerk

Als Loungesetland dragen wij met trots het webwinkelkeurmerk omdat dit nog maar eens de betrouwbaarheid van Loungesetland onderstreept. Dit Keurmerk houdt in dat Loungesetland voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

      Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als Loungesetland hechten wij enorm veel waarde aan het buitenleven, maar ook aan een goede toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Wij willen dit hierom tegengaan. Hierom planten wij bij elke €400,- die jij uitgeeft vier bomen in de natuur.